Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah tahun 2017 ni group SuperStars Shaklee semakin melebarkan sayap dan terbang lebih tinggi ke bintang dengan pelbagai projek mega dan program bulanan yang telah diaturkan sejak tahun 2016. Antara projek yang diaturkan untuk team SuperStars Shaklee yang best sekali ialah program Kesihatan Bulanan Team SuperStars Shaklee bersama Dr Haresh Kumar.

Program ni diadakan setiap bulan dengan topik berbeza setiap kali.

 

Pada January 2017 lepas topik yang Dr Haresh bincangkan ialah berkenaan cancer, punca bagaimana cancer terjadi, dan cara bagaimana nak cegah cancer, dan kaitannya dengan RESVERATROL.

 

Bulan February ni pula Dr Haresh akan ajar kami tentang Pengurusn Penyakit Diabetes dan bagaimana supplement boleh membantu dalam menguruskan penyakit kencing manis ni.

 

Bagi anda yang nak datang, tiket RM45 sahaja untuk consultation dengan Dr Haresh selama 2 jam. Boleh tanya apa saja soalan kepada Dr Haresh masa dalam program nanti.

Untuk program bulan setersunya kami akan maklumkan topik seminar dan tarikhnya nanti.

Boleh follow blog SuperStars Shaklee ini untuk terus mendapat maklumat berkenaan program sebegini ya.

 

Inisiatif kami membawa program sebegini kepada team adalah untuk memperkayakan semua team members dalam SuperStars Shaklee agar menjadi seorang Pengedar Shaklee atau Shaklee Independent Distributor yang berpengetahuan, berilmu dan berkualiti.

 

Kami sentiasa position diri kami sebagai CONSULTANT KESIHATAN yang membantu manusia yang memerlukan dengan approach Shaklee.

 

 

Sebab itu kami sangat teliti dalam meningkatkan pengetahuan diri supaya kami boleh bagi info yang benar dan tepat tanpa misleading dan overclaim.

 

Shaklee ni produknya memang bagus, tapi nak menentukan pengguna dapat yang benar2 bagus, pengguna perlu dapat dari Pengedar Shaklee yang berilmu pengetahuan tinggi. Jika tidak sebagai pengguna anda hanya dapat produk Shaklee sahaja, tapi consultation dan sebagainya, anda tak boleh dapat dari group lain selain dari apa yang kami di SuperStars Shaklee boleh bagi anda.

Untung mereka yang membeli dari team SuperStars Shaklee adalah kerana mereka bukan sahaja dapat Produk Shaklee tetapi mereka juga dapat package sekali dengan consultation yang mantap dari agent Shaklee yang berilmu mendalam tentang satu2 produk dan penyakit.