Cara Atasi Kulit Kering dan Kusam

Hai semua, hari ni nak cerita Cara Atasi Kulit Kering dan Kusam sebab sekarang musim tak menentu ni kadang kadang kulit kita pun sama haywire kan. Macam kulit farah memang tak pernah ada serious problem, but now dia senang sangat jadi kering and boleh jadi kusam so...

read more

Welcome 2018

Hai korang assalamualaikum. alhamdulillah dah masuk tahun baru, masih lagi bernafas and sihat tubuh badan. Welcome 2018. semoga kita dapat upgrade segala yang kita plan and impikan aminn. This is just a hello entry haha. santai santai aje nanti kita update on info...

read more