Exclusive untuk warga Cheras yang nak mendaftar Jadi Ahli Shaklee, anda boleh mendaftar jadi ahli dengan Cik Puan Nana Tan, PENGEDAR SHAKLEE CHERAS dan juga STOKIS SHAKLEE CHERAS yang aktif dalam Bisnes Shaklee dan setiap hari beliau ke Shaklee untuk ambil stok Produk Shaklee untuk di hantar secara COD ke seluruh Cheras. Banyak kelebihan dan Faedah mendaftar JADI AHLI SHAKLEE dengan Shaklee Agent yang duduk berdekatan dengan tempat tinggal kita. Boleh klik : Daftar Shaklee Online untuk mengisi borang keahlian Shaklee yang exclusive untuk orang Cheras ni

Pengedar Shaklee Cheras

Pengedar Shaklee Cheras

 

Faedah dan Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Cheras

Ini exclusive untuk orang Cheras sahaja. Jika anda tinggal di Cheras dan nak daftar jadi ahli Shaklee, elok mendaftar dengan Cik Nana kerana Faedah dan Kelebihan yang banyak seperti :

  1. Jimat duit pos dan duit minyak : boleh COD saja di Cheras atau anda boleh Self Pick Up di rumah Nana
  2. Jimat Masa : Boleh dapat Produk Shaklee dengan pantas, jimat masa, tak perlu tunggu pos.
  3. Boleh dapat masa cuti umum di mana rata-rata posmen cuti dari kerja menghantar parcel. Tak perlu tunggu sampai berhari-hari untuk dapat order anda.
  4. Special untuk orang Cheras yang nak buat Bisnes Shaklee, lagi untung sebab dapat set perjumpaan exclusive untuk belajar cara buat Bisnes Shaklee dari Nana. Belia sendiri merupakan seorang leader Shaklee berpangkat Supervisor dalam masa 20 hari selepas join buat Binses Shaklee. Nana boleh ajarkan teknik Bisnes ONLINE dan Offline. Team Bisnes Shaklee Nana juga sangat aktif dan sentiasa handle program seperti talk dengan Doktor, Pakar Nutrisi, kelas bimbingan bisnes dan banyak lagi. Untungnya orang Cheras yang mendaftar jadi ahli dengan Nana kan.

 

Untuk mendaftar sebagai ahli SHAKLEE, boleh klik link ini : Cara Daftar Shaklee Online 2017

Sebarang persoalan boleh hubungi Nana Tan di nombor yang tertera dalam gambar di atas atau boleh hubungi talian hotline 013-3101221

Terima kasih kerana mendaftar jadi ahli Shaklee bersama kami 🙂 Ini adalah keputusan terbaik dan bijak 🙂