Hai korang..Assalamualaikum..ini adalah info yang boleh merubah hidup anda..Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Malaysia secara Online, dengan Yuran Daftar Ahli Shaklee RM69 atau PERCUMA seumur hidup. Yess, register for free.. and i will also list 3 Kelebihan Daftar Ahli Shaklee dengan saya.

Mesti ramai yang nak join tapi tak dapat info bagaimana nak join kan? so lets hear it out..

1) Bagaimana Cara nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

   a) Daftar Ahli dengan RM 69

      – Keahlian Shaklee adalah seumur hidup…yesss for life..tak payah nak renew every year or
        nak kena renew card..guna ID sahaja..
      – Korang just tell me nak jadi ahli, and you just have to fill in form and again i will do all the
        hustle..saya yang akan registerkan anda..
      – Kalau korang nak tahu, saya dulu jadi ahli sebab nak beli dengan harga member..nak makan
        sendiri je tak terfikir nak bisness..but here i am now..iam experiencing the Shaklee effect and
        now i am sharing with you.
      – Ramai lagi orang lain yang bijak register ahli sebab nak dapat dengan harga murah..
        so kenapa kita nak biar dia je dapat harga murah ye dakk..haha
      – Selama 3 tahun saya consume Shaklee, saya tak pernah pun kena bayar renewal fees..
        Kiranya kalau esok-esok anak saya dah besar dia still boleh guna ID saya and dapat harga
        member..
 
   b) Daftar Ahli Percuma

      – Beli produk dengan harga RM 700 dengan harga ahli terus dapat join membership for free
      – Selalunya yang beli Set Bersalin Shaklee Premium or Set Mengandung Shaklee terus dapat
        join ahli for free kerana total set dalam 200uv..untuk menjadi ahli for free syaratnya adalah
        beli produk 200uv..kalau dalam RM adalah 900 tapi harga ahli adalah RM 700..so you tell me,
        berbaloi ke tak..RM700 produk, join ahli free..tapi kalau tak nak jadi ahli RM 900 lah untuk
        produk..


2) Apakah perkara penting yang perlu diketahui sebelum customer daftar sebagai Ahli Shaklee
 
    ok musti ada benda yang bermain di fikiran kan? biasalah tu..kita kan nak yang the best..survey
    bak kata orang..

   a) Daftar Ahli Shaklee perlu jual barang ke? atau wajib buat bisness ke?
      – Jawapannya adalah tidak perlu…tidak timbul soal kena jual barang baru boleh jadi ahli..ianya
        macam kita join member card Aeon, Mydin, Padini, Chatime, Salon rambut dan lain-lain..Kita
        join sebab kita nak beli dengan harga yang murah kan..macam tu jugak Keahlian Shaklee..

   b) Adakah kena maintain point untuk kekal sebagai ahli?
      – Jawapannya tidak perlu..sekali dah ahli Shaklee sampai bebila lah korang tu ahli Shaklee..
        saya pernah je tidak membuat belian selama 6 hingga 7 bulan..tapi masih lagi menjadi ahli..tu
        masa tak buat bisness..makan sendiri je..beli banyak sekaligus..and korang pun tahu kan
        Shaklee ni tahan lama..sebotol tu boleh makan berbulan-bulan..contoh macam Vita C
        Plus..tahan up to 6 months..perghhh lama gila..setengah tahun baii

   c) Bila nak buat bisness kena bayar pape ke?
      – Jawapannya adalah tiada..tak payah bayar pape..kata kan kita makin cantik, kulit bersih
        lepas tu orang lain selalu MC tapi kita power je kerja..katakan anak kita sihat je
        susah jatuh sakit then jiran-jiran tanya kita pun cerita lah pasal kita makan Shaklee..dah
        dieorang pun nak join makan jugak..nak beli dengan kita..terus boleh je jual dengan dieorang..
        tak dak kekangan pape pun..Bimbingan and consultation untuk berbisness terus dapat..just
        contact je saya and cakap saya nak bisnessssss yahooo..sambil menjerit..haha

   d) Macam mana cara nak jadi ahli Shaklee dengan group ini?
      – Jawapannya korang just fill this form..or just msg or wasap me with your details yang saya
        akan mintak nanti..and then saya yang akan registerkan anda hari ini jugak..easy peasy kan?

   e) Lepas dah jadi ahli saya kena beli barang sendiri ke?
      – Jawapannya tidak sayang-sayang..nak saya orderkan pun i’ll be happy to do it..anda di bawah
         tanggungjawab saya..anda pilih nak beli sendiri atau saya yang orderkan..

   f) Saya dah jadi ahli dengan orang lain tapi boleh ke saya nak dapat consultation dari 
       Farah Liana?  
      – Boleh tetapi korang bukan priority saya..priority saya adalah yang berdaftar di bawah
        saya..kalau dah setel hal-hal anak-anak bisnes saya, then saya akan attend korang..
        consultation ni bukan bermakna bila nak bisness je tapi cara makan, produk yang sesuai pun
        semua akan di guide..so pilihlah Shaklee Independent Distributor anda dengan betul..kita jadi
        ahli for life ni..bukan nya salam masa setahun boleh expired then boleh register baru..
     
        Group saya adalah mereka yang sangat power dan berilmu dalam hal produk dan
        bisness..Saya berada di bawah naungan Master Salwa di mana beliau berjaya mencapai
        Rank Master Coordinator (Rank Tertinggi) dalam masa 7 bulan sahaja..Beliau mempunyai 19
        tahun pengalaman consume Shaklee..lama gila kan..
     
        Group saya juga mendapat exclusive consultation dengan nutritionist Shaklee yang memang
        pakar dalam hal kesesuaian produk.

3) Faedah dan kelebihan Daftar Ahli Shaklee bersama saya (Group Shaklee No.1 Pilihan Malaysia )
   a) Panduan dan cara makan yang tepat dan berkesan dari pakar
      – Group saya dinaungi oleh Master Salwa. Beliau mempunyai latar belakang pendidikan dalam bidang perubatan specially dalam DNA dan penyakit kanser. Beliau sendiri adalah pengguna Shaklee yang tegar sejak tahun 1997 dan tidak pernah berhenti mengikuti kelas training nutrisi sehingga sekarang tahun 2016. Jadi bayangkan Pakar Nutrisi yang berlatar belakang kan bidang perubatan at your disposal yang sedia membantu anda..
        Customer saya sehingga hari ini sentiasa update saya dengan keaadan mereka yang bertambah baik and secara tak langsung menolong mereka dalam kehidupan harian. Ada juga yang mencari saya untuk bertanya cara makan yang berkesan tetapi beli dari orang lain sebab mereka tidak merasai perubahan yang dinantikan.

   b) Access percuma dengan Nutritionist Shaklee
      – Semua ahli yang berdaftar dengan saya dapat access percuma dengan nutritionist Shaklee untuk membuat full health checkup yang di monitor oleh pakar pemakan bertauliah Shaklee.

   c) Bimbingan bisness Shaklee secara online and offline dari pakar SEO dan IM Malaysia
      – Group saya dipimpin dan dibimbing oleh Master Salwa, seorang yang pakar dalam perniagaan internet yang berjaya membuat jualan berjumlah RM 1.1 juta dalam masa 7 bulan sahaja.

okay sekarang dah tahu kan perkara penting pasal keahlian shaklee? dah terjawab semua soalan? kalau ada soalan lagi boleh je tanya saya..tara hal..saya akan selesaikan kekusutan korang..hehe

Nak bertindak sekarang?

Just contact sahaja saya dan cakap saya nak join ahli..kalau nak beli pun boleh je cakap saya nak beli tak join ahli lagi..haha..boleh semua pun boleh derrr

Saya akan bantu korang dengan permasalahan yang ada.

Saya akan bantu daftarkan korang menjadi ahli Shaklee hari ini juga.

Doa saya lepas korang baca artikel ini segala persoalan berkenaan nak Daftar Ahli Shaklee terjawab..dan menjadi Shaklee Independent Distributor di bawah pimpinan Master Salwa dan Master Nine ( antara yang terbaik dalam Shaklee ni, naik Master Coordinator dalam masa 8 bulan sahaja)
Amiiin.

Terima kasih dan selamat menyertai kumpulan kami yang terbaik di Malaysia