Hai..Assalamualaikum..pekabo korang? Musim hujan ni kena extra careful..penyakit banyak datang..cuaca pun tak menentu..anyway saya nak bagi tahu Cara Beli Shaklee Online..Ada 2 cara ok..both ada pros and cons..up to you guys nak guna yang mana satu..

Ada 2 cara beli shakle secara online.

1) eSell

   – Buka laman web eSell Shaklee
   – eSell adalah di mana anda sendiri order directly dengan Shaklee HQ..tak perlu melalui sesiapa
   – beli melalui eSell akan mendapat flat rate for post which is RM 11 tak kira berat berapa pun..
     beli 1 pun RM 11 beli 10 pun RM 11..
   – Dijamin produk sampai dengan selamat
   – Stock terkini dari Shaklee

2) Pengedar Shaklee

   – Beli melalui pengedar Shaklee
   – Pengedar yang orderkan untuk korang..korang just cakap je nak beli apa and berapa banyak
   – Pengedar yang akan do all the hustle and you just wait for you product to arrive..
   – Lagi best beli dengan pengedar adalah kerana korang akan dapat free consultation dari
     Pengedar Shaklee selamanya..yess..selagi korang beli and consume, consultation akan
     berjalan sampai bebila, provided if you stick with Pengedar..iols letew..haha
   – Post rate is depending to your product but usually if saya order dari Shaklee its RM 10 flat rate..
   – Selalunya saya order direct dari Shaklee, so stock memang dijamin fresh..

Okay dah tahu kan macam mana nak order..very easy peasy..

Buat pilihan yang bijak okeh..why you wanna do all the hustle if i can do it for you..

kalau nak jadi lagi bijak, boleh beli dengan harga ahli..for life..

Farah Liana
0179064214