Semua orang tahu BISNES SHAKLEE adalah BISNES ONLINE yang terbaik dan paling mudah nak mulakan dan bina. Tapi dengan team atau group manakah kita patut join untuk mulakan BISNES SHAKLEE ini?

Entry ini menerangkan 7 kelebihan team SuperStars Shaklee untuk anda sertai dan mulakan bina BISNES SHAKLEE anda bersama kami.

 

===================
KEKUATAN GROUP KITA
===================

Kekuatan utama group kita ada 7 (The Power Of 7)

1) 21 Strategy Marketing Yang super Mantap
Master Salwa telah menyediakan training khusus berkenaan  ini. Buat semua ahli baru YANG NAK BISNES SAHAJA, dijemput masuk ke BIMBINGAN EXCLUSIVE TEAM SUPERSTARS mempelajari tentang 21 teknik rahsia ini. Anda perlu pilih sekurang-kurangnya 3 tknik dari 21 teknik yang diajarkan. Mesti boleh kan?

2) Blog yang SEO Optimized
Master Salwa dan 7 leader besar group ini memiliki blog yang kukuh dan mantap di google. Cuba google perkataan “Pengedar Shaklee” dan “Stokis Shaklee” dan “Daftar Ahli Shaklee” .. tengok siapa yang tersenarai di atas sekali. Itulah kekuatan group kita. Nak macam tu jugak? PM Master Salwa di Telegram @pengedarshaklee. Setiap blogger yang follow step by step bimbingan beliau memang dah merasa manisnya buah usaha dan kesabaran.

3) Product Knowledge

Master Salwa dan keluarganya dah makan Produk Shaklee selama 20 tahun iaitu bermula tahun 1996. Kepakaran dan pengalaman beliau dalam Shaklee ni tidak boleh didapati di mana2. Tak jumpa dalam buku, tak jumpa dekat nutritionist Shaklee pun. Sebab nutritionist belajar masa nak apply kerja. Masa tu Master Salwa dah makan Shaklee lebih 10 tahun dah. In fact Nutritionist pun selalu refer beliau dan penah ada yang register jadi ahli Shaklee dengan beliau.

Haa hebat ke mantap? So kalau nak jadi macam ini, kena rajin :

  • A) Salin nota bila beliau bagi penerangan tentang satu2 isu kesihatan
  • B) Tonton video2 webinar yang beliau rakam, terutama video DETOX. Boleh beli dengan harga RM10 sahaja, video ber durasi 2.5 jam dirakam dalam 9 siri.
  • C) Rajin baca buku berkenaan kesihatan, rujuk Master Salwa untuk senarai buku yang beliau cadangkan.
  • D) Nak bina bisnes ni untuk kesenangan dan kebebasan kewangan kan? So kena ada mujahadah diri, lawan rasa “takpe la aku ni dah ok dah,cukup makan pakai: – ni rasa COMPLACENT.
  • Dalam al Quran ada ayat ALLAH tentang balasan neraka buat orang yang ada sikap COMPLACENT ni. Sebab COMPLACENT ni sebenarnya ialah : Self Sabotage. Sebab tu ALLAH hukum,
  • kerana orang yang duduk dalam COMPLACENT iaitu orang yang duduk dalam comfort zone, adalah orang yang SELF SABOTAGE diri dia.

4) System MSM 360

System MSM 360 ni ialah cara untuk membina perniagaan Shaklee yang kukuh yang membuahkan pendapatan pasif RM2000 pada bulan keempat ia dijalankan dengan betul mengikut system. Anda perlu hubungi Master Salwa untuk mendapatkan Personal Coaching Online /Offline untuk mengetahui tentang MSM360 ini.

5) Penguasaan Wilayah dan Negeri.

Hampir kesemua leader besar dalam group kita ini adalah merupakan individu yang menguasai pasaran Shaklee di kawasan mereka.

Cuba Google : Pengedar Shaklee Cheras / Kuantan / Kota Bharu / Melaka / Penang, mereka semua tersenarai di atas sekali di Google.

Ini antara rahsia bagaimana mereka Berjaya dapat sales secara pasif (tidur pun sales masuk, tengah beraya pun sales masuk, tengah jaga anak pun sales masuk, tengah bersalin kat hospital pun sales masuk…)

Nak jugak dapat begini? Jom Daftar Jadi Ahli Shaklee dengan team SuperStars dan Master Salwa akan lakukan magic untuk anda. InshaaALLAH

6) Network yang mantap dengan ramai pakar2 bisnes.

Master Salwa adalah anak didik kepada tuan Hasbul Aqill, Faisal Abdullah, Master Rey, Zuhairi Nopiah, Dr Azizan Osman dan ramai lagi.

 

Oleh kerana itulah banyak tips2 dan ilmu2 yang beliau share amat berkesan digunakan dalam bisnes, ini kerana beliau mendapat direct coaching dari pakar2. Untuk memanfaatkan perkara ini, sentiasa salin tips2 dan follow strategy2 yang beliau jalankan.

Contoh strategy ialah seperti MSM360 dan Penguasaan Wilayah.

7) Bimbingan Online Yang Konsisten Melalui Group Dan Webinar

Master Salwa menyediakan bimbingan komprehensif dan intensif melalui sesi online webinar yang beliau jalankan setiap bulan. Malah setiap webinar ini dirakam dan rakaman video ini dapat di acces melalui bayaran komitmen RM3 sahaja. Hubungi beliau untuk mendapatkan rakaman video tersebut.

Dalam group ni kita macam family, saling tolong menolong antara satu sama lain. Kita turut ada satu lagi group khas yang mengandungi himpunan poster untuk marketing dan juga testimonial.
Selamat menyertai kami dan membina organisasi perniagaan yang kukuh bersama SHAKLEE.

Bisnes Shaklee ini bisnes anda, organisasi ini organisasi anda. Bagaimana anda sungguh2 untuk membina bisnes anda, begitulah hasil yang akan anda dapat. Salam kaya dan Berjaya dari kami, pemimpin group #SuperStarShaklee Multimillionaire.