Perhatian kepada yang nak daftar jadi ahli Shaklee sama ada yang nak daftar sebab nak beli dengan harga ahli atau sebab nak buat bisnes,
 
 
jangan sebarangan daftar..nanti merana jiwa raga… hihihi… perlu bijak memilih upline tau…
 
 
better check leader / pengedar yang aktif dan terlatih yang ada di lokasi berdekatan u all untuk u all daftar dengan mereka.
 
 
Sebab?
Faedahnya banyak…Mudah nak dapat produk, tak perlu nak pos bagai, jimat kos pos, masa, dan tenaga abam posmen
 
 
 
Ce check dalam list ni ada ke senarai location u all? Bagi yang location tempat dia tinggal tu takde dalam list, inilah masa u all jadi pengedar dan wakil di location tersebut especially tempat atau area yang takde branch Shaklee…
 
 
 
1) Kuala Lumpur of cozzz with yours truly. In case lah kalau ada yang seram sejuk nak register dengan kakak cantik ni, no problem, ada agent KL lain yang turut cantik dan terlatih untuk orang KL register dengan mereka :
 
Erni DinaSyahmi dan Nana Tan cover Cheras area
 
 
Lisa Najiha Halim Wangsa Maju and Hulu Kelang area
 
 
Norulhuda Seman KL city center
 
Syed Ismail untuk orang lelaki dalam KL yang nak join team superheroes sangat digalakkan join dengan team lelaki juga, takde serabut leleh2 emosi… hihihi
 
 
2) Melaka : Nur Raihana Anuar yang cekap dan pantas bertindak meng COD ke area Melaka
 
3) Kuantan : FathiaHanis Farid si dara manis dari Kuantan, atau abangnya Farmasi Fiqelina ataupun cikgu W Akman T Salleh
 
4) Negeri Sembilan : Khairunnisa Ramli yang aktif dalam persatuan, dakwah dan NGO bersama Nur Fardhilah Mohamad Nor
 
5) Selangor ada lagi ramai :
 
PJ : si cantik manis Nurshazreen Zulkefli
 
Shah Alam : kakak kawasan Edza Hamdan
 
Klang : kakak cantik Kiera Idres, Rizz Zahari dan Nurul Hidayah Wahab
 
Bangi : Tuan Azham Zanal untuk yang nak join #SuperStarHeroes atau dengan cik puan Farah Liana 🙂
 
seluruh selangor mana2 kawasan pun boleh : Yours truly jugak le kekdahnya.. hihihi
 
 
6) Kota Bharu dan Kelantan : kakak kawasan Eda Eida dengan ustaz Hafiz Sarah, adik beradik demo berduo ni
 
 
7) Terengganu : kakak kawasan Hanniza Therina Jopri of cozzzzzzz
 
 
8) Sarawak dan Sabah : Kakak besar jajahan Borneo Zubaidah M Chang dengan si dara manis Nurul Najiyyah Jeri.
 
9) Johor : cikgu cantik Nor Faizura
 
 
10) Penang : Kakak Kawasan Fasihah Shukor
 
11) Kedah : Siti Ct Zainab
 
 
12) Perlis : dengan cikgu Zura cantik juga <3
 
13) Temerloh : dengan cik Mila Karim <3
 
 
 
ada ke yang tak listed?
 
haa bagi yg area u all tak listed dalam list di atas
 
inilah peluangnyaaaa
 
 
apa lagi laut biru ni, jadilah wakil negeri, of coz kena simpan stock, wakil negeri ye bukan dropship n agent
 
 
kena ada la stand by stock sebab shaklee ni tengah malam pun org ketuk rumah nak beli barang tau
 
marketing serahkan pada kami
 
bagi yang nak daftar ahli untuk makan sendiri, kena pilih pengedar yang duduk dekat dgn u all ya, check list kat atas, panjang dah ni saya taip
 
 
dah boleh jadi entry blog
 
 
hihihi
 
Bagu students yang nak join dengan students juga, contact Ceq Nur Afiqah dan Najimah Jiji
 
 
boleh save post ni untuk rujukan di masa perlu
 
 
thanks u all sebab baca sampai habis <3
 
 
 
share jika rasa bermanfaat ya <3