5 Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee terbaik untuk wanita bila mana di amalkan secara konsisten akan dapat kesan yang optimum. Jom cekidaut kenapa Farah claim that its the best 5 Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

produk kulit kering dan kusam shaklee

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

 

5 Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee yang dicadangkan ini adalah yang terbaik untuk selesaikan problem kulit kering dan kusam sekaligus boost confidence level kita yeahhh! Kalau jerawat sebijik naik pun kita dah macam ayam berak kapur, apatah lagi kalau seluruh wajah kering dan kusam kan? Untuk kesan terbaik, dapatkan dari Farah okay, Pengedar Sah dengan bimbingan doctor dan pakar nutrisi. Pengalaman 20 tahun yaww.

5 Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee Terbaik untuk Wanita

Antara salah satu produk kulit kering dan kusam shaklee adalah Sustained Released Vita C Shaklee. Apa yang best pasal Vita C ni?

produk kulit kering dan kusam shaklee 1

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

Vita C adalah antara antioxidant yang diperlukan untuk melindungi kita dari free radicals. apa tu free radicals? dalam erti kata yang mudah kerja free radicals adalah merosakkan sel badan kita. Semakin banyak free radicals dalam badan kita semakin terdedah kita dengan penyakit yang teruk termasuklah penyakit jantung.

Vita C merangsang pembentukan collagen. Semakin berumur semakin collagen kita berkurangan kan, Vita C mampu topup balik and yang bagus adalah collagen bukan semata untuk cantik tapi membentuk otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan.

Vita C repair simptom pendarahan. bila kita kurang vitamin C lah yang sebabkan kulit kering,kasar. Kulit kering boleh menyebabkan kita nampak tua dari usia sebenar. oh nooo. bila kulit kering, jeragat pun dah intai intai nak datang. Vita C menyekat pembentukan pigmen sekaligus menentang jeragat.

B-Complex Shaklee

produk kulit kering dan kusam shaklee 3

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

B-Complex Shaklee adalah antara Produk Kulit Kering dan Kusam. Kenapa B-complex? sebab kekurangan B-complex dalam badan menyebabkan kulit jadi bermasalah and kusam. B-Complex Shaklee mempunyai kesemua 8 vitamin B – B1, B2, B3, B5, B6, B12, folic acid dan biotin yang disarankan oleh RDA.

B3 dan B5 – membantu mengekalkan kelembapan kulit, melambatkan penuaan.

B5 – menolong tingkatkan peredaran darah kita so kulit jadi lebih sihat dan lebih segar. B5 juga mengurangkan stress. stress kurang, jerawat tak datang yahoo

 

Vita-E Complex Shaklee 

produk kulit kering dan kusam shaklee 2

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

Vita-E Complex juga ada dalam produk kulit kering dan kusam di mana ia adalah antara antioxidant yang menghalang free radicals atau radikal bebas dalam merosakkan kulit kita. Ia juga melambatkan penuaan, mengurangkan kedut dan garis halus.

 

GLA Complex Shaklee 

produk kulit kering dan kusam shaklee 4

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

GLA Complex Shaklee melembapkan dari dalam sekaligus membantu kulit kita kekal lembap dan mengurangkan inflamasi atau inflammation kulit, kegatalan akibat kering dan kulit kering. GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO (Evening Primrose Oil)

 

Collagen Powder Shaklee 

produk kulit kering dan kusam shaklee 5

Produk Kulit Kering dan Kusam Shaklee

Collagen Powder Shaklee mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tuken yang diekstrak dari sisik ikan merah. Collagen shaklee adalah serendah 1000 dalton yang memudahkan ia diserap badan dan meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Kulit akan kurang kering dengan pengambilan collagen dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga sembuh dengan cepat dan mengelakkan pembentukan parut.

 

produk kulit kering dan kusam shaklee

Seriously, ia sangat membantu dalam mengatasi kulit kering dan kusam. Yang bestnya kita nak overcome dry and dull skin tapi dalam masa yang sama kita bertambah sihat and pengambilan antioxidants membantu dalam mencegah kanser. best kan?

yang paling utama pastikan korang contact pengedar sah yang ada bimbingan doctor dan pakar nutrisi yang mempunyai 20 tahun pengalaman dalam shaklee. iolsss ler tu 🙂

If korang ada pertanyaan or nak order produk Shaklee, just contact me at
Farah Liana
Shaklee ID: 1096136
FB Page: Pengedar Shaklee Bangi Avenue Bandar Seri Putra Bukit Mahkota
Instagram: Farah Shaklee Bangi
Contact No: +60179064214
Pos Seluruh Malaysia and Seantero Dunia
COD : Bangi, Bangi Avenue, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota