Terdapat 3 Cara Nak Daftar Ahli Shaklee Online atau Offline. Tujuan nak jadi ahli Shaklee tu samada untuk mendapat faedah / kelebihan sebagai ahli Shaklee sah berdaftar (contohnya dapat beli Shaklee dengan harga ahli yang lebih jimat) atau nak daftar jadi Pengedar Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

 

Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

 1. Cara Offline Cara pertama yang paling mudah, pantas dan menjadi pilihan nombor 1 oleh rakyat Malaysia sejak 2012 ialah cara daftar Shaklee menggunakan SMS.
  • Cara ini paling mudah dan cepat.
  • Anda akan didaftar menjadi ahli Shaklee dalam masa 1 jam setelah anda menghantar SMS kepada kami.
  • Caranya ialah : SMS “Daftar Shaklee” ke 013-3101221. Sangat mudah kan 🙂
 2. Cara Online : Cara kedua ni lebih digemari oleh orang yang aktif online.
  • Cara Daftar Ahli Shaklee Online ini memerlukan anda untuk isi Borang Pendaftaran Keahlian Shaklee (untuk pengguna Bahasa Melayu)
  • atau
  • gunakan Shaklee Online Registration Form untuk English user.
  • Untuk mendaftar jadi ahli Shaklee secara online, anda hanya perlu klik link Daftar Shaklee Online ini untuk akses ke borang pendaftaran keahlian Shaklee atau boleh isi je borang di bawah ini.
 3. Cara Offline : Walk – In ke cawangan Shaklee terdekat untuk mendaftar jadi ahli Shaklee.

 

 

 

Yuran Pendaftaran Keahlian Shaklee 2017

 

Yuran untuk mendaftar jadi ahli Shaklee hanya RM69 sahaja. Kos pos RM11 dikenakan oleh Shaklee untuk menghantar kit bag yang mengandungi buku-buku dan katalog Produk Shaklee.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma

Anda juga boleh menjadi ahli Shaklee dengan PERCUMA / GRATIS / FREE MEMBERSHIP sekiranya anda membeli Produk Shaklee berjumlah RM700.

Cara yang biasa customer kami buat ialah mereka share / kumpul order dengan rakan office / rakan sekerja atau saudara mara dan ahli keluarga sampai cukup jumlah RM700.

 

Terus dapat KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA, malah dapat cash rebate RM30 lagi. Sangat-sangatlah berbaloi-baloi. Cara ni adalah pilihan nombor 1 bagi customer yang mendaftar jadi ahli Shaklee dengan kami.

 

7 Faedah dan Kebaikan Menjadi Ahli Shaklee Dengan Kami

 1. Pengalaman kami dalam Shaklee samada untuk aspek nutrisi, konslutasi produk ataupun bimbingan bisnes telah menjangkau 20 tahun.
 2. Mempunyai direct access dengan doktor yang berpengalaman selama lebih 20 tahun dalam bidang perubatan dan juga nutrisi kesihatan.
 3. Founder group kami adalah seorang pakar internet marketing yang terbukti berjaya membimbing ramai Pengedar Shaklee yang menjalankan Bisnes Shaklee sampai berjaya.
 4. Group ini sangat aktif, setiap bulan ada menganjurkan kelas nutrisi bersama pakar nutrisi, kelas kesedaran kesihatan bersama doktor pakar dan juga kelas pengisian kerohanian untuk memperkuat mental dan spiritual untuk menjalani kehidupan di akhir zaman ini.
 5. Team SuperStarShaklee menyediakan module lengkap untuk Pengedar Shaklee yang ingin menjalankan Bisnes Shaklee.
 6. Mempunyai hubungan baik dengan pihak pengurusan Shaklee yang memudahkan untuk ahli Shaklee berdaftar mendapat bantuan dan bimbingan sekiranya terdapat isu berbangkit
 7. Terdapat Pengedar Shaklee yang luas tersebar di seluruh Malaysia untuk anda dapatkan Produk Shaklee secara COD, tak perlu pos-pos.